Uw partner voor bewegwijzering,
evenementen LED schermen en tekstkarren

Nieuws

Belangrijk bericht en ook weer een doeltreffende …

Tekstkar
Belangrijk bericht en ook weer een doeltreffende inzet van onze TEKSTKAR-DIS ( https://www.tekstkar.nl/modellen/ ) Opvallend, flexibel en duurzaam (100% C02-neutraal) #JezietonsookoveralAD Amersfoortse CourantDe politie heeft zaterdag op de Hof een matrixbord geplaatst met een oproep aan getuigen van de mishandeling van politieagenten in de Amersfoortse binnenstad vorige week.

TVKAR heeft een eigen Facebookpagina. Mis niets

Tekstkar
TVKAR heeft een eigen Facebookpagina. Mis niets! Wij zijn toonaangevend als het gaat om het leveren van mobiele LED-schermen voor evenementen en bijeenkomsten en daarom gaan wij jullie hierover apart inspireren in informeren op onze nieuwe Facebookpagina: https://www.facebook.com/TVKAR.nl/. Mis niets over de events waar wij staan, (kortings)acties of de laatste tips voor je event of bijeenkomst. Volg ons snel!TVKAR.nlWil je LED-schermen inzetten om iedereen op jouw festival, (sport)evenement, concert, bedrijfsfeest of andere feest goed zicht geven? begin bij TVKAR.nl

Partners

Wij werken overal in Nederland

TVKAR is een jong modern en innovatief bedrijf, centraal gelegen langs de A1 te Hoevelaken. TVKAR verhuurt diverse soorten (mobiele) outdoor ledschermen aan allerlei soorten evenementen en wordt ook gebruikt voor reclame campagnes en sponsorpresentaties.

Nederland
© 2018 Van Deuveren Traffic B.V.